Logo css digicon

Despre mine

Hai sa ne cunoastem

Ma numesc Christian Schuch, sunt nascut in inima Banatului, in Timisoara, am crescut invatand si apreciind diversitatea si vibratiile acestui oras cosmopolit, roman. Orizontul evenimentelor din viata mea s-a deschis spre Germania, unde mi-am inceput calatoria profesionala si am patruns adanc in lumea HoReCa, invatand subtilitatile ospitalitatii, ale relatiei cu clientul si dinamica rapida a sectorului.

Timisoara (1)

Cea mai importanta schimbare

Adevarata schimbare a avut loc odata cu stabilirea mea in Elvetia. Fascinat de tehnologie si digitalizare, am decis sa ma aventurez in domeniul asigurarilor, combinandu-l cu IT-ul. Am absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor FHNW (Fachhochschule Nordwestschweiz), iar ulterior am ales sa ma perfectionez in cursuri acreditate de management, leadership si psihologia muncii. Experienta acumulata in 25 de ani in top management mi-a permis sa inteleg nuantele digitalizarii intr-un sector traditional, precum si potentialul-influenta technologiei digitale in multe alte domenii de viitor.

Despre mine

Astazi, ma aflu la punctul de intersectie dintre tehnologie, inovatie si servicii, imbinand pasiunea din zilele HoReCa cu expertiza technologiei digitale. Este un parcurs care reflecta capabilitatea si ambitia mea de a excela in domenii variate.

Provenind din rădăcini multiculturale, am avut privilegiul de a acumula o experiență unica, avand la baza pragmatismul romanesc, rigurozitatea germana si eficienta elvetiana, astfel incat va pot oferi o perspectiva integrata in lumea afacerilor.