Logo css digicon

Investment pentru o viata mai frumoasa

Investitii in tehnologiile digitale ale viitorului

In era tehnologiei digitale, se deschid noi orizonturi financiare. Partenerii nostri cu sediul ferm in Germania si Filiale in Elvetia, Lichtenstein, Spania, Cehia si UAE va introduc intr-un concept flexibil de investitii care promite nu doar stabilitate, ci si cresterea semnificativa a acesteia.

Investitii in digitalizare

Venituri lunare din chirie

Prin aceasta metoda de investitii in Infrastructura tehnologiilor digitale de viitor, poti genera venituri lunare din chirie, cu rendite pana la 7%. Este o modalitate rar intalnita pe piata, care genereaza venituri constante, accesibile, si cresterea capitalului, in functie de necesitatile sau preferintele tale.

Incredere si Securitate​

Partenerii nostri, sunt acreditati in Germania de BaFin* si in Elvetia de FINMA**, sunt dedicati transparentei si integritatii oferindu-ti servicii de incredere si inalta calitate pe tot parcursul calatoriei tale financiare.

consultanta de business

O viata mai frumoasa

Pentru a facilita accesul la aceasta oportunitate, suma minima necesara de investitie este de doar 3.000 €.

Prin alegerea acestei investitii inteligente astazi, iti asiguri un viitor financiar stralucit. Gandeste-te la confortul si securitatea pe care le poti oferi familiei tale.

*BaFin reprezinta „Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht” (Institutia Federala pentru Supravegherea Serviciilor Financiare). Este autoritatea centrala de supraveghere a pietei financiare în Germania. Rolul sau principal este de a asigura functionarea, integritatea și stabilitatea sistemului financiar. Supravegheaza si reglementeaza bancile, prestatorii de servicii financiare, companiile de asigurari și comertul cu valori mobiliare în Germania.

**FINMA reprezinta”Eidgenössische Finanzmarktaufsicht” (Autoritatea Federala de Supraveghere a Pietei Financiare). Aceasta este autoritatea de reglementare a pietei financiare din Elvetia si este responsabila pentru supravegherea bancilor, companiilor de asigurari, burselor, dealerilor de valori mobiliare, investitiilor colective si altor intermediari financiari din Elvetia. Rolul sau principal este de a asigura functionarea pietei financiare, de a proteja investitorii, si stabilitatea sistemului financiar elvetian.